4.12.2017
2560

У Талалаївці АТОвці відкрили центр реабілітації: з масажистом, перукарем і психологом


Він повернувся із зони АТО і вирішив у себе на Батьківщині створити місце, де б зустрічалися усі, кого зачепила російсько-українська війна – 28-річний Богуслав Борсук, боєць 169-ї ротно-тактичної групи навчального центру Десна,  очоливши у Талалаївці спілку учасників АТО, взявся за відбудову центру для реабілітації своїх побратимів та їх родин.

 

«Воно потрібно, потрібно нашим хлопцям, які повернулися, які зараз вдома і яким важко знайти себе у цьому мирному житті. Тому ми будемо працювати, підтримувати один одного, бо коли ми сила, ми об’єднані», — голова ГО «Талалаївська спілка учасників АТО» Богуслав Борсук.

 

Талалаївські АТОвці випросили у селищної ради приміщення для майбутнього центру і нині працюють над його відбудовою, бо воно було у майже зруйнованому стані.  Усе роблять за кошти, які збирають від небайдужих містян, підприємців і волонтерів. З політиками не працюють. Фінансів бракує, а тому самі ж шпаклюють, фарбують, підбивають стелю, міняють вікна і сантехніку. «Результати є і матимемо отакий центр, який дійсно, мабуть єдиний в області, а може і в Україні.

 

Це буде взірець й іншим районам. Дай Бог, щоб це було», — волонтер Олександр Смалько. Сьогодні у центрі реабілітації вже проходять зустрічі АТОвців – кімната для засідань відремонтована.  Ближче до зими у центрі запрацює кравчиня, буде психолог, а от за кілька тижнів –   сюди прийде масажист і перукар. «У нас буде перукар, поки що один, далі буде кімната, де буде розміщуватися масажист, який надаватиме послуги. Всі ці послуги бійцям та їх родинам будуть безкоштовні», — голова ГО «Талалаївська спілка учасників АТО» Богуслав Борсук. Як каже Богуслав Борсук, їх спілка має чимало грандіозних планів – у наступному році талалаївські АТОвці  візьмуться за реконструкцію приміщення для тренажерної зали.

 

Також тут показуватимуть фільми для дітей, і в цьому центрі можна буде просто прийти і подрімати у кімнаті відпочинку. «Коли буде цей центр працювати, то кожний АТОвець з нашого району, і, навіть, з іншого, завітає до нас у Талалаївку і знатиме, що тут є центр підтримки та реабілітації учасників АТО і знайде тут, таких самих, як і він і його тут зрозуміють», — голова ГО «Талалаївська спілка учасників АТО» Богуслав Борсук. Нині у центрі реабілітації розмістилося і громадське формування – вуличний патруль, який допомагатиме місцевій поліції ловити у Таталаївці хуліганів і крадіїв. Вже 30 жителів селища виявили бажання безкоштовно допомагати поліції.

Джерело: http://cheline.com.ua/chelinetv/suspilstvo-video/u-talalayivtsi-atovtsi-vidkrili-tsentr-reabilitatsiyi-z-masazhistom-perukarem-i-psihologom-video-95361 © Чeline | cheline.com.ua/

___________________________________________

Читайте щоденні новини на сайті "Життя після АТО":

Знайдіть нас у Facebook:
https://www.facebook.com/groups/life.after.ato/

Дякуємо Воїнам за захист!
Хай ваше життя після АТО буде успішним!

******

Опубліковано в категоріях: Адаптація учасників АТО та їхніх сімей | НОВИНИ | Відпочинок для учасників АТО

Позначки: адаптація після війни

На цю ж тему

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Робота на заводі

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Будівництво

25.02.2022 Якщо не буде мобільного зв'язку

25.02.2022 Увага! Києво-Святошинський ЦСПР працює у звичайному режимі

22.02.2022 ВАКАНСІЯ для учасника АТО - Комірник

Ми в мережі Facebook

Пошук

Додати інформацію

Якщо ви володієте інформацією, яка буде корисною для учасників АТО та їхніх сімей, ми можемо її розмістити на сайті.
Для цього заповніть, будь ласка, форму.