18.12.2017
1702

Бійці АТО відповіли на заклики “йти на Київ”


У мережі опублікований відеозапис з військовослужбовцями ЗСУ, які знаходяться при виконанні в зоні проведення антитерористичної операції в Донбасі. На відео вони висловлюють ставлення до протестів в урядовому кварталі Київ і, зокрема, до закликів деяких політиків і провокаторів до армії “розвертатися і йти на Київ”.

“Армію вже деякий час” кличуть на Київ “. Псевдореволюції забула, що вона” псевдо “, їй сниться Аврора і штурм Зимового. І цілком реальна кров. Останні дні” заклики “перейшли кордон істерики:” армія, йди на Київ “,” армія вже йде на Київ “. Послухайте, що говорить армія. Послухайте, що говорить” нуль “. Це не з листа, не на замовлення, а як є. Нас дістало, що армією спекулюють, намагаються втягнути її в політичне лайно, провокують і ліплять на свої прапори. А найбільше нас дратує, коли хтось говорить за нас, не маючи на це ніякого права “, – говорить ся в підписі до відео.

“Якщо у вас є бажання повоювати, повертайтеся сюди, будемо тримати оборону. Ми йшли захищати свою батьківщину, свої будинки, а не якихось політиків. Це маразм. У мене навіть слів немає”, – заявив один боєць.

Інший військовий зазначив, що той, “хто хоче змінити світ, нехай почне з себе”. “А армія буде перебувати на позиціях в зоні АТО стільки, скільки буде необхідно для врегулювання конфлікту, і ні на які провокаційні заклики ми не поведемося”, – додав він.

Третій боєць АТО нагадав, що армія – це стрижень держави, “і тримається зараз на ній все”. “І якщо хтось забув, що зараз відбувається, приїжджайте, і ми нагадаємо і покажемо”, – підкреслив він.

Як нагадали автори відео, йде війна, “яка багатьом здається далекою”, але яка не закінчилася.

“У записаному відео немає фальші, сценарію, репетицій і редакції. Все записувалося з коліс. З коліс БРДМ. Просто людей просили висловити своє ставлення до подій. Чи не буде чарівної палички, і дива не буде: все буде непросто і нелегко, як війна. влада не потрібно любити, її треба змушувати працювати, регулярно струшувати, і при необхідності – змінювати. Але не стрибком у прірву. і не вибиваючи опори з-під воюючою країни. Думайте. Не дайте себе використовувати “, – підсумували автори відео.

8 грудня 2017 року поліція затримала лідера протестів в Києві Михайла Саакашвілі. Політику інкримінують ч. 2 ст. 256 КК – сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності. Прокуратура проситиме для нього домашній арешт з носінням електронного браслета.

Джерело: http://nova.net.ua/

___________________________________________

Читайте щоденні новини на сайті "Життя після АТО":

Знайдіть нас у Facebook:
https://www.facebook.com/groups/life.after.ato/

Дякуємо Воїнам за захист!
Хай ваше життя після АТО буде успішним!

******

Опубліковано в категоріях: НОВИНИ

Позначки: про нашу армію

На цю ж тему

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Робота на заводі

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Будівництво

25.02.2022 Якщо не буде мобільного зв'язку

25.02.2022 Увага! Києво-Святошинський ЦСПР працює у звичайному режимі

22.02.2022 ВАКАНСІЯ для учасника АТО - Комірник

Ми в мережі Facebook

Пошук

Додати інформацію

Якщо ви володієте інформацією, яка буде корисною для учасників АТО та їхніх сімей, ми можемо її розмістити на сайті.
Для цього заповніть, будь ласка, форму.