15.02.2018
2356

Створено асоціацію, яка об’єднала ГО ветеранів війни та членів сімей загиблих

Фото: dsvv.gov.ua

27 січня в Київській міській державній адміністрації відбулися установчі збори Громадської спілки «Асоціація ветеранів війни, учасників АТО, членів сімей загиблих ( померлих ) та інвалідів війни м. Києва».

На збори були запрошені  завідувач Сектору у м. Києві Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Володимир Примаченко та головний спеціаліст Сектору Олена Шкрабтак.

За результатами голосування прийнято рішення про створення Спілки, до якої увійшло 54 громадські організації ветеранів війни та членів сімей загиблих м. Києва, затверджено її Статут. Головою Спілки обрано Миколу Білосвіта.

Ця подія є знаковою, вважають учасники заходу, адже об’єднання громадських, волонтерських, благодійних  організацій м. Києва – це шлях досягнення  позитивних результатів у ветеранському русі та вирішення проблем у сфері соціального захисту ветеранів та інвалідів війни, учасників АТО та членів сімей загиблих!

Також  на зборах було запропоновано повідомити через інформаційно-соціальні мережі про те, що організації м. Києва, які не були присутніми на цих зборах, але бажають увійти до складу Спілки, можуть письмово звернутися до новообраного Голови Спілки М. Білосвіта з  проханням включення їх до складу Спілки (для чого потрібно додати  оригінал витягу з протоколу зборів організації або рішення голови правління організації про вступ до Спілки, звернувшись до к. 115 КМДА).

Рішення про включення до Спілки прийматиметься правлінням Спілки відповідно до чинного законодавства.

Джерело: dsvv.gov.ua

Опубліковано в категоріях: НОВИНИ

Позначки: адаптація після війни | психологічна допомога | юридична допомога

На цю ж тему

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Робота на заводі

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Будівництво

25.02.2022 Якщо не буде мобільного зв'язку

25.02.2022 Увага! Києво-Святошинський ЦСПР працює у звичайному режимі

22.02.2022 ВАКАНСІЯ для учасника АТО - Комірник

Ми в мережі Facebook

Пошук

Додати інформацію

Якщо ви володієте інформацією, яка буде корисною для учасників АТО та їхніх сімей, ми можемо її розмістити на сайті.
Для цього заповніть, будь ласка, форму.