23.04.2018
3535

Центр надання адміністративних послуг учасникам АТО вже в Маріуполі


Відповідно до розпорядження міського голови Маріуполя, розпочав свою роботу центр надання адміністративних послуг учасникам АТО. За словами керівника центру Надії Астаніної потреба в створенні такого центру назріла вже давно, адже багато маріупольців захищали і захищають рідну землю від ворожої навали. 

За задумом організаторів цей центр працюватиме за правилами і принципами схожими на подібні організації в інших містах України. 

- Ми плануємо організовувати свою роботу за принципом багатовекторності, - зазначила керівник центру Надія Астаніна. – з одного боку наш центр буде своєрідним єдиним вікном для отримання різноманітної інформації учасниками АТО, надання психологічної підтримки тощо. З іншого боку ми плануємо розгорнути роботу з членами сімей військовослужбовців, їх дітьми. Роботи багато і вона цікава тому запрошуємо до співпраці всіх небайдужих. І спеціалістів, і підприємців. 

Зараз в центрі можна отримати консультацію з питань соціального захисту, управління земельних ресурсів, департаменту міського майна міської ради, юридичного департаменту, управління охорони здоров’я, центру соціальних служб. Крім цього центр надає консультаційні послуги стосовно юридичних питань, які виникають у учасників АТО, санаторно-курортного лікування, скерувань на психологічну реабілітацію, протезування важкопоранених, питань надання землі та житла.

Працює центр за адресою: місто Маріуполь, вулиця Богдана Хмельницького 24/а. З 8 години ранку до 17 години з понеділка по четвер. У п’ятницю двері центру відчинені з 8 години ранку до 16 години.

Також попередню консультацію можна отримати зателефонувавши за номером (0629) 530 333. Більш детальну інформацію про роботу центру можна дізнатись за посиланням на офіційній сторінці міськвиконкому Маріуполя в мережі Інтернет.

Тарас Грень

Джерело: facebook

___________________________________________

Читайте щоденні новини на сайті "Життя після АТО":

Знайдіть нас у Facebook:
https://www.facebook.com/groups/life.after.ato/

Дякуємо Воїнам за захист!
Хай ваше життя після АТО буде успішним!

******

Опубліковано в категоріях: Адаптація учасників АТО та їхніх сімей | НОВИНИ

Позначки: адаптація після війни | психологічна допомога | юридична допомога

На цю ж тему

4.08.2021 Війна змінює життя - інтерв'ю з волонтеркою Тетяною Фреїшин, дружиною військовослужбовця

4.08.2021 Подбай про себе – франківський Карітас розпочинає реабілітацію для ветеранів та ветеранок АТО / ООС

5.03.2021 9 порад для простішого повернення з війни в сім’ю

20.10.2020 Я точно впевнений, що не даремно воював...

18.10.2020 Як допомогти військовому повернутися з війни додому

Ми в мережі Facebook

Пошук

Додати інформацію

Якщо ви володієте інформацією, яка буде корисною для учасників АТО та їхніх сімей, ми можемо її розмістити на сайті.
Для цього заповніть, будь ласка, форму.