15.05.2018
4367

Безкоштовна навчальна програма з підприємницької діяльності для ветеранів АТО

Фото: kse.org.ua

Київська школа економіки за підтримки Фонду родини Загорій спільно з організаціями-партнерами запускає другу хвилю набору на безкоштовну навчальну програму з підприємницької діяльності для ветеранів АТО. 

Мета програми - надати можливість захисникам та захисницям України отримати якісну освіту та практичні інструменти для реалізації власних підприємницьких ідей. 

На початку червня закінчується навчання першої групи хлопців- та дівчат-ветеранів. Ми неймовірно натхнені результатами, що приносить програма - студенти інтенсивно та наполегливо працюють над впровадженням отриманих знань, надихаючи своїм ентузіазмом та енергією. А ми зі свого боку щасливі допомагати та максимально сприяти реалізації їх мрій. 

“Відбувається серйозне “прочищення мізків” - настрій після навчальних модулів - прекрасний, розумієш, що і як має працювати в бізнесі: правила, вміння та порядок. Відчувається, що зроблено не просто “для галочки”, а з душею”, - Володимир Ткачов.

“Навчатись цікаво, результативно та дуже мотивує. Розумієш, що отримав знань та досвіду з різних дисциплін і напрямів більше, ніж за 6 років навчання”, - Сергій Ілашку.

“Мені поталанило, що усі отримані навички я можу застосовувати та впроваджувати в уже існуючій компанії. Знайомство з такими людьми, як наші викладачі, відкриває нові горизонти у веденні бізнесу та надихає розвивати свою улюблену справу”, - Кирило Лапчик.

“На сьогодні я з проектом #Вороскол в першій хвилі разом ще з понад 30 УБД. Так як на навчання подалося більше 150 бійців з бізнес-ідеями, то KSE розпочинає набір на другу хвилю. З власного досвіду тут є все, щоб реалізувати свої здібності та амбіції, розпочавши власну справу”, - Едуард Горошочок.

Вже 17 червня відбудеться запуск наступної хвилі набору. 

І ми запрошуємо кожного, хто:

- прагне реалізувати власну підприємницьку ідею;

- хоче масштабувати або змінити існуючий бізнес;

- готовий зробити крок до мирного життя та реалізувати себе в бізнесі.

Курс триває 2,5 місяці та складається з 9 основних навчальних модулів. Кожен модуль присвячений окремим бізнес-процесам та направлений на складання якісного бізнес-плану. 

Наприкінці програми відбудеться фінальний захист бізнес-ідей, за результатами якого буде обрано декілька найкращих проектів, що отримають мікрогранти - фінансування для старту власної справи.

Для вступу необхідно до 1 червня заповнити анкету та пройти співбесіду з представниками команди організаторів. З будь-якими питаннями можна звертатись до координатора програми Ольги Нагорнюк на електронну адресу ato@kse.org.ua або за номером +380964365634

Джерело: kse.org.ua

___________________________________________

Читайте щоденні новини на сайті "Життя після АТО":

Знайдіть нас у Facebook:
https://www.facebook.com/groups/life.after.ato/

Дякуємо Воїнам за захист!
Хай ваше життя після АТО буде успішним!

******

Опубліковано в категоріях: НОВИНИ | Навчання та перекваліфікація

Позначки: навчання, курси

На цю ж тему

10.11.2021 УВАГА! Новий безкоштовний курс для ветеранів 'Курс Молодого ІТ-бійця'. Термін подачі заявки - до 17 листопада

5.11.2021 Увійти в ІТ - Курс від Veteranius 'Кібергерої'

7.09.2021 Безкоштовне навчання для ветеранів за програмою «Кіберзахисники» - Оголошено набір

27.08.2021 Курси професійної перепідготовки 'ВЛАСНА СПРАВА' для військовослужбовців, учасників АТО та членів їхніх родин

25.08.2021 Увага! Для учасників АТО та їхніх родин, волонтерів Veteranius проводить набір на БЕЗКОШТОВНИЙ курс "Вступ до мереж" (CCNAv7 (ITN))

Ми в мережі Facebook

Пошук

Додати інформацію

Якщо ви володієте інформацією, яка буде корисною для учасників АТО та їхніх сімей, ми можемо її розмістити на сайті.
Для цього заповніть, будь ласка, форму.