23.06.2018
2477

Пшонка... Історія про не зовсім типового фронтового кота


Ivan Choopa 

Пшонка... Пшонка був зовсім не типовим фронтовим котом. Пшонка був хазяїном ВОПу на якому ми були. Ця руда мордяка пересиділа всі бригади, батальйони, все ССО з правосєками і певно ше сєпарів в 14у об'їдав.

Пшонка був тут до нас, лишився і після нас. Цей кіт робив все що хотів. Ласкаво мурчав, ліз на руки гладитись, обожнював спати на ногах. Щиро корчив сумну моську коли якийсь ЗСУшний окупант проганяв його з лавочки на якій рудий котик обожнював спати.

Кіт був наглухо контужаний, киць киць ігнорував повністю. Швидше за все не чув. Ловив мишей, жер їх і дозволяв їм на собі спати, коли діла до них не мав. Пшонка мав 2 поранення лише на мої памяті. Вухо йому прошило осколком від ВОГ-17, лапку покоцало з СПГ-9. Рудий стійко мучився, дозволяв мазюкати себе мазьками і врешті решт зализав свою ранку. Хоча тижні 2 він стікав кров'ю час од часу залишаючи кроваві сліди на лавочках і тих хто його приголюблював.

Цей кіт бачив більше війни ніж 80% українців. Але так і залишився веселим і ніжним товстуном. Штатне місце в нього було біля буржуйки. Коли йому ставало нудно він перебирався з одного бліндажа в інший. Кілька разів ходив на вилазку до сєпарів і проводив дорозвідку опорних пунктів наших сусідів-десантників.

Раз в дві години він обходив всі окопи. І час од часу вибирався на бруствер окопу. І вночі мав шкідливу звичку цибати на часового. Стоїш такий в темноті, зиркаєш в тєпляк, і тут тобі на плечі падає 10 кіл рудої ніжності. І все як в анекдоті: розумієш що то наш Пшонка, але срати не перестаєш. Мене він так висадив двічі. Штани я зпалив.

Коли мій кіт Мордатий втік од мене, я подумував забрати Пшонку з собою, але рука не піднялася. В нього життя вдалося. Тут він був хазяїном опорніку. А в тилу він би став звичайним рудим котом.

А так, він далі бродить десь під Авдієвкою і час од часу вилазить на спостережний пост і дивиться в далечінь, виглядаючи те, що лише він знає. Це самий ахуєнний АТОшний кіт якого я знаю.

Пшонка...

Автор: Ivan Choopa

Джерело: Ivan Choopa

___________________________________________

Читайте щоденні новини на сайті "Життя після АТО":

Знайдіть нас у Facebook:
https://www.facebook.com/groups/life.after.ato/

Дякуємо Воїнам за захист!
Хай ваше життя після АТО буде успішним!

******

Опубліковано в категоріях: НОВИНИ

Позначки: про нашу армію

На цю ж тему

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Робота на заводі

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Будівництво

25.02.2022 Якщо не буде мобільного зв'язку

25.02.2022 Увага! Києво-Святошинський ЦСПР працює у звичайному режимі

22.02.2022 ВАКАНСІЯ для учасника АТО - Комірник

Ми в мережі Facebook

Пошук

Додати інформацію

Якщо ви володієте інформацією, яка буде корисною для учасників АТО та їхніх сімей, ми можемо її розмістити на сайті.
Для цього заповніть, будь ласка, форму.