28.08.2018
13573

Як дізнатися призначено чи не призначено вам субсидію


ДІЗНАТИСЯ РОЗМІР СУБСИДІЇ ТЕПЕР МОЖНА ОН-ЛАЙН - SUBSIDII.IOC.GOV.UA

Щоб дізнатися призначено чи не призначено вам субсидію тепер не потрібно телефонувати в управління соціального захисту населення. З липня 2018 року розмір своєї субсидії можна дізнатися он-лайн – на сайті subsidii.ioc.gov.ua.

https://subsidii.ioc.gov.ua/search/

Міністерство соціальної політики України відкрило доступ до Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій. За адресою subsidii.ioc.gov.ua українці мають змогу ввести свою поштову адресу і дізнатися чи призначено їм субсидію та який її розмір за опалювальний й неопалювальний сезони.

Єдиний державний реєстр отримувачів житлових субсидій створений Урядом в Україні вперше в історії української незалежності. Він дає змогу ефективно контролювати кожну гривню, виділену з державного бюджету на допомогу населенню у сплаті комунальних послуг, підвищити адресність допомоги й покращити ефективність програми житлових субсидій.

Близько половини субсидіантів ще не виявили бажання перепризначити субсидії на наступний рік. Про це заявляє Міністр соціальної політики України Андрій Рева.

Процес призначення житлових субсидій на новий рік, який проводився органами соціального захисту населення у травні 2018 року, дозволив автоматом перепризначити допомогу 2,6 мільйонам українських сімей. Решті субсидіантів потрібно було повторно звернутися із заявою і декларацією про доходи. Але громадяни не спішать подавати документи, чекаючи опалювального сезону.

За словами Міністра, субсидії теж мають сезонність, тому не дивно, що на не опалювальний період різко зменшується кількість домогосподарств, яким потрібна допомога у сплаті житлово-комунальних послуг. Послуга опалення ж відсутня.

Очільник Мінсоцполітики рекомендує громадянам, які потребують допомоги, не чекати осінніх черг і подавати документи на субсидію вже зараз, навіть якщо на літо субсидія просто не виходить.

Джерело: teplo.gov.ua

___________________________________________

Читайте щоденні новини на сайті "Життя після АТО":

Знайдіть нас у Facebook:
https://www.facebook.com/groups/life.after.ato/

Дякуємо Воїнам за захист!
Хай ваше життя після АТО буде успішним!

******

Опубліковано в категоріях: Інші юридичні питання | НОВИНИ | Грошова допомога | Пільги на житлово-комунальні послуги

Позначки: юридична допомога | пільги

На цю ж тему

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Робота на заводі

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Будівництво

25.02.2022 Якщо не буде мобільного зв'язку

25.02.2022 Увага! Києво-Святошинський ЦСПР працює у звичайному режимі

22.02.2022 ВАКАНСІЯ для учасника АТО - Комірник

Ми в мережі Facebook

Пошук

Додати інформацію

Якщо ви володієте інформацією, яка буде корисною для учасників АТО та їхніх сімей, ми можемо її розмістити на сайті.
Для цього заповніть, будь ласка, форму.