18.11.2018
3613

Чи можна осучаснити поліграфічні послуги? Історія бійця АТО, який започаткував онлайн-поліграфію "Colour Ukrainian Print" (м. Дніпро)

Фото: Colour Ukrainian Print

Коли Ви стикаєтесь з необхідністю замовити будь яку поліграфічну продукцію, зазвичай це викликає багато незручностей. Необхідно витрачати час на особисту присутність, а на додаток, не всі поліграфії здатні надати усі необхідні послуги, тож необхідно співпрацювати з декількома організаціями.

Прийшовши з АТО, я почав шукати себе у мирному житті. Про повернення у Краматорськ і не йшлося, тому потрібно було займати себе у Дніпрі. Звичайно, захотілось мати щось своє, а вдалий бізнес має допомагати людям вирішувати проблемі.

Почати вирішив зі звичайного опитування знайомих. Хто чим саме не задоволений у суміжних процесах їх бізнесу? Виявилось, що навіть замовлення візиток забирає дуже багато часу, не кажучи про щось масштабніше.

Фото: Дима Исаев

Народження Colour Ukrainian Print — як це було?

Одразу стало зрозуміло, що просте відкриття нового офісу поліграфічних послуг, м’яко кажучи, замало. Потрібен новий підхід до усіх складових сервісу. Основне питання — що я можу зробити, аби достукатись до будь якої людини у країні, та як я можу максимально спростити контакт зі мною?

Вирішив зупинитись на суцільному online-форматі. Звернувся до побратимів з IT-BRO, які зробили першу життєздатну версію сайту, яка дуже відмінно показує себе вже декілька місяців. Залишалось наладити комунікацію з клієнтом.

Звичайно, я не зміг одразу дозволити собі повний цикл обладнання. Доводилось починати з малого, та навіть найменший прибуток реінвестувати. Кредитів ніхто не давав, але трохи спростили ситуацію відкриті за час служби кредитні картки, та виплати, пов’язані зі службою. Рекомендуємо замовляти обладнання за кордоном, адже так дійсно вигідніше.

Формат online дозволяє відмовитись від офісів та офісного персоналу, що вже дає суттєве зменшення кінцевої ціни. Також, це дозволяє виробляти дійсно якісний продукт, та покращувати сервіс поліграфії. Наприклад, запропонувати безкоштовну доставку у будь яке місто однією з поштових компаній:

1. Нова Пошта.

2. Інтайм.

3. Автолюкс.

Зараз ми вже націлились на Європейський ринок та намагаємось довести, що український бізнес нічим не гірший, від європейських аналогів.

Чим ми приваблюємо?

Започаткувавши Colour Ukrainian Prunt (CUP), я одразу пропонував отримання консультацій на більш зрозумілій мові, та можливість зв’язатись декількома с засобами:

1. Номери двох найпопулярніших оператора.

2. Facebook.

3. Instagram.

4. Viber.

5. Telegram.

Таким чином, клієнт може на тільки вести бесіду з робочого або домашнього ПК, а і максимально продуктивно використовувати невеличкі проміжки часу, за допомогою смартфону.

Також, ми приймаємо платежі будь-яким зручним способом. Основне, що виділю — криптовалюта. Так, ми такі не перші, але перші з настільки широким їх видом:

1. Bitcoin.

2. Ethereum.

3. Bitcoin Cash.

Проте основне — один з найширших спектрів послуг в Украиїні. Приділивши до пів години часу, людина може вже за неділю отримати своє замовлення, якої складності воно не було. Доручіть Ваш імідж нам, та чекайте посилку.

Чому замовляти поліграфічний та сувенірний друк треба в CUP?

По-перше, ми принципово не поступаємось якістю! Будь-який об’єм, будь-який продукт, будь-яка конфігурація — Ви завжди отримаєте тільки найкраще, у обіцяний термін. Ми підібрали найбільш вдалі конфігурації по кожному продукту, щоб полегшити Ваш вибір.

По-друге, дійсно низькі ціни! Це не маркетинговий жарт. Навряд чи комусь вдасться знайти тіж візитки з мелованого паперу 250 щільності по ціні 195грн/1000 штук. При тому, що є додаткові послуги, які не надто вплинуть на кінцеву вартість:

1. Матова, глянцева, софт ламінація.

2. Уф-друк.

3. Різні форми (прямокутник, квадрат, книжка, коло).

4. Заокруглення кутів.

5. Персоніфікація.

6. Перфорація.

Цей список діє не тільки на візитки. Ми завжди допоможемо обрати найкращу конфігурацію.

По-третє, дизайн. Послуги наших дизайнерів не є безкоштовними, але вони дійсно нижчі ніж середні по ринку. Вони дуже талановиті та зможуть впоратись з будь яким завданням, навіть з розробкою повного брендирування.

Наостанок хочу попросити. Не треба розцінювати Colour Ukrainian Print тільки як АТО-шний проект, а тому давати нам якісь поблажки. Ми звичайна фірма, яка чесно та якісно виборює своє місце на ринку, та надає одні з найкращих умов співпраці. Ми прагнемо чесної конкуренції, а її можна підтримувати тільки чесною грою. 

Якщо цю статтю буде читати людина, яка у роздумі над власним проектом, можу порадити — дій! Подумай, які технології можуть зекономити твій час, скоротити видатки, та оптимізувати процеси. Майбутнє вже тут, тому втілюй його у своєму бізнесі.

АВТОР: Дима Исаев (засновник Colour Ukrainian Print, ветеран АТО)

095-84-15-389

upiter123456@gmail.com

https://www.facebook.com/colukrprint/

Джерело: Colour Ukrainian Print

___________________________________________

Читайте щоденні новини на сайті "Життя після АТО":

Знайдіть нас у Facebook:
https://www.facebook.com/groups/life.after.ato/

Дякуємо Воїнам за захист!
Хай ваше життя після АТО буде успішним!

******

Опубліковано в категоріях: НОВИНИ | Власна справа ветерана

Позначки: власна справа ветерана

На цю ж тему

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Робота на заводі

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Будівництво

25.02.2022 Якщо не буде мобільного зв'язку

25.02.2022 Увага! Києво-Святошинський ЦСПР працює у звичайному режимі

22.02.2022 ВАКАНСІЯ для учасника АТО - Комірник

Ми в мережі Facebook

Пошук

Додати інформацію

Якщо ви володієте інформацією, яка буде корисною для учасників АТО та їхніх сімей, ми можемо її розмістити на сайті.
Для цього заповніть, будь ласка, форму.