1.02.2018
2589

Прикарпатських атовців запрошують на безкоштовні курси з підприємництва

Фото: dsvv.gov.ua

Ви – учасник АТО (або член його сім’ї) і маєте цікаву бізнес-ідею та мрієте розпочати власну справу? В цьому здатна допомогти програма перепідготовки за спеціальністю «Підприємництво для сталого розвитку». Набір триває до 13 лютого.

Під час курсу учасників навчатимуть кваліфіковані викладачі-практики Івано-Франківського національного університету нафти і газу, свої консультації надаватимуть успішні підприємці та представники бізнесу, учасники аналізуватимуть  і працюватимуть над реальними бізнес-кейсами, а також проводитимуться екскурсії і практика на успішних підприємствах міста.

Курси триватимуть три місяці і будуть відбуватися п’ять разів на тиждень наприкінці робочого дня. Група розрахована на 30 курсантів. Навчання безкоштовне.

Курси проводяться на базі ІФНТУНГ в науковому містечку «Нова енергія» за підтримки уряду Норвегії та Міжнародного фонду соціальної адаптації. 20 лютого стартуватиме вже п’ятий набір.


Джерело: Державна служба України

___________________________________________

Читайте щоденні новини на сайті "Життя після АТО":

Знайдіть нас у Facebook:
https://www.facebook.com/groups/life.after.ato/

Дякуємо Воїнам за захист!
Хай ваше життя після АТО буде успішним!

******

Опубліковано в категоріях: НОВИНИ | Навчання та перекваліфікація

Позначки: навчання, курси

На цю ж тему

10.11.2021 УВАГА! Новий безкоштовний курс для ветеранів 'Курс Молодого ІТ-бійця'. Термін подачі заявки - до 17 листопада

5.11.2021 Увійти в ІТ - Курс від Veteranius 'Кібергерої'

7.09.2021 Безкоштовне навчання для ветеранів за програмою «Кіберзахисники» - Оголошено набір

27.08.2021 Курси професійної перепідготовки 'ВЛАСНА СПРАВА' для військовослужбовців, учасників АТО та членів їхніх родин

25.08.2021 Увага! Для учасників АТО та їхніх родин, волонтерів Veteranius проводить набір на БЕЗКОШТОВНИЙ курс "Вступ до мереж" (CCNAv7 (ITN))

Ми в мережі Facebook

Пошук

Додати інформацію

Якщо ви володієте інформацією, яка буде корисною для учасників АТО та їхніх сімей, ми можемо її розмістити на сайті.
Для цього заповніть, будь ласка, форму.