15.05.2018
4366

Безкоштовна навчальна програма з підприємницької діяльності для ветеранів АТО

Фото: kse.org.ua

Київська школа економіки за підтримки Фонду родини Загорій спільно з організаціями-партнерами запускає другу хвилю набору на безкоштовну навчальну програму з підприємницької діяльності для ветеранів АТО. 

Мета програми - надати можливість захисникам та захисницям України отримати якісну освіту та практичні інструменти для реалізації власних підприємницьких ідей. 

На початку червня закінчується навчання першої групи хлопців- та дівчат-ветеранів. Ми неймовірно натхнені результатами, що приносить програма - студенти інтенсивно та наполегливо працюють над впровадженням отриманих знань, надихаючи своїм ентузіазмом та енергією. А ми зі свого боку щасливі допомагати та максимально сприяти реалізації їх мрій. 

“Відбувається серйозне “прочищення мізків” - настрій після навчальних модулів - прекрасний, розумієш, що і як має працювати в бізнесі: правила, вміння та порядок. Відчувається, що зроблено не просто “для галочки”, а з душею”, - Володимир Ткачов.

“Навчатись цікаво, результативно та дуже мотивує. Розумієш, що отримав знань та досвіду з різних дисциплін і напрямів більше, ніж за 6 років навчання”, - Сергій Ілашку.

“Мені поталанило, що усі отримані навички я можу застосовувати та впроваджувати в уже існуючій компанії. Знайомство з такими людьми, як наші викладачі, відкриває нові горизонти у веденні бізнесу та надихає розвивати свою улюблену справу”, - Кирило Лапчик.

“На сьогодні я з проектом #Вороскол в першій хвилі разом ще з понад 30 УБД. Так як на навчання подалося більше 150 бійців з бізнес-ідеями, то KSE розпочинає набір на другу хвилю. З власного досвіду тут є все, щоб реалізувати свої здібності та амбіції, розпочавши власну справу”, - Едуард Горошочок.

Вже 17 червня відбудеться запуск наступної хвилі набору. 

І ми запрошуємо кожного, хто:

- прагне реалізувати власну підприємницьку ідею;

- хоче масштабувати або змінити існуючий бізнес;

- готовий зробити крок до мирного життя та реалізувати себе в бізнесі.

Курс триває 2,5 місяці та складається з 9 основних навчальних модулів. Кожен модуль присвячений окремим бізнес-процесам та направлений на складання якісного бізнес-плану. 

Наприкінці програми відбудеться фінальний захист бізнес-ідей, за результатами якого буде обрано декілька найкращих проектів, що отримають мікрогранти - фінансування для старту власної справи.

Для вступу необхідно до 1 червня заповнити анкету та пройти співбесіду з представниками команди організаторів. З будь-якими питаннями можна звертатись до координатора програми Ольги Нагорнюк на електронну адресу ato@kse.org.ua або за номером +380964365634

Джерело: kse.org.ua

___________________________________________

Читайте щоденні новини на сайті "Життя після АТО":

Знайдіть нас у Facebook:
https://www.facebook.com/groups/life.after.ato/

Дякуємо Воїнам за захист!
Хай ваше життя після АТО буде успішним!

******

Опубліковано в категоріях: НОВИНИ | Навчання та перекваліфікація

Позначки: навчання, курси

На цю ж тему

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Робота на заводі

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Будівництво

25.02.2022 Якщо не буде мобільного зв'язку

25.02.2022 Увага! Києво-Святошинський ЦСПР працює у звичайному режимі

22.02.2022 ВАКАНСІЯ для учасника АТО - Комірник

Ми в мережі Facebook

Пошук

Додати інформацію

Якщо ви володієте інформацією, яка буде корисною для учасників АТО та їхніх сімей, ми можемо її розмістити на сайті.
Для цього заповніть, будь ласка, форму.