11.06.2018
12155

«Поки я приїхав з війни, дружина вже знайшла собі іншого…» Історія ветерана, який розпочав життя після АТО з нуля

Фото: Володимир Бондар

Його життєвий приклад надихає знайти в собі сили і збудувати нове життя, коли, здавалося, тільки безнадія…

Бондар Володимир з с. Гвардійське, що на Хмельниччині віддав військовій справі 14 з половиною років. Коли в 2014 році почалася війна він, як справжній чоловік, пішов захищати Батьківщину, разом з іншими добровольцями стояв в нічній черзі до військкомату. Спочатку це був 7-й батальйон, потім 30-та бригада, 19-та ракетна бригада…

«Три роки відвоював і повернувся назад. Сім’я в мене розпалася під час війни. Поки я приїхав, то дружина вже знайшла собі іншого.  Я поїхав до батьків і там знайшов собі нову дружину, - говорить Володимир. – Розпочав життя з початку, з нуля. Вночі не сплю, воюю. Жінка вже з цим змирилася. Ми разом два роки. Перші два місяці було дуже важко. Я серед ночі підривався з ліжка, шукав автомат. Потрішки проходить. Дружина підтримує. Вона в мене дуже терпляча».

Крім того, що налагодилося особисте життя, ветеран дуже успішно вирішив питання свого працевлаштування. В місцевості, де він проживає, є завод по виготовленню металопластикових вікон та дверей. Володимир став представником, дилером цієї фірми. Бере заміри вікон і дверей, доставляє і встановлює. А з початку нового року створив групу в фейсбуці, рекламу. Замовлення бувають з різних куточків України - навіть на Закарпаття відправляє.

Вже вкотре можна спостерігати, як бойові побратими допомагають один одному, використовуючи свою професію, навички. Для учасників АТО від Володимира Бондара - дуже привабливі знижки на металопластикові вікна, двері, жалюзі, підвіконня, відливи. 

Він розповідає: «Для побратимів роблю знижку (має бути офіційне підтвердження про участь в АТО). Я можу замовити для них дешевше. Завод дає знижку 17% і я додаю від себе ще 10%. В результаті – 27 % знижки. Я при цьому нічого не заробляю. Допомагаю, чим можу.

Дуже багато хлопців топлять свій біль в горілці… Я це не підтримую, це не вихід з становища. Воно не заглушує нічого, але від цього страждає дуже багато людей, котрі навколо. Потрібно старатися знайти себе у цивільному житті. Є побратими, до яких можна звернутися по допомогу. Якщо стукати, то відкриють».

ЧЕКАЄМО від вас замовлень! Підтримайте сім'ю ветерана репостом цієї статті!

КОНТАКТИ:

Володимир Бондар - https://www.facebook.com/profile.php?id=100022313376216

Телефони: 067 602 57 85, Володимир; 067 931 40 91, Людмила

ел. пошта: bondarludmila@ukr.net

Група в мережі facebook «Металопластикові вікна, двері, жалюзі, підвіконики, відливи» - https://www.facebook.com/groups/1231602886973190/

***

Стаття написана в рамках міні проекту "Власна справа ветерана"


___________________________________________

АвторSvitlana Domanchukкопірайтер, засновниця інтернет-ресурсу "Життя після АТО"



Опубліковано в категоріях: НОВИНИ | Працевлаштування ветеранів | Власна справа ветерана | Бізнес ветерана АТО

Позначки: працевлаштування ветеранів | власна справа ветерана

На цю ж тему

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Робота на заводі

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Будівництво

25.02.2022 Якщо не буде мобільного зв'язку

25.02.2022 Увага! Києво-Святошинський ЦСПР працює у звичайному режимі

22.02.2022 ВАКАНСІЯ для учасника АТО - Комірник

Ми в мережі Facebook

Пошук

Додати інформацію

Якщо ви володієте інформацією, яка буде корисною для учасників АТО та їхніх сімей, ми можемо її розмістити на сайті.
Для цього заповніть, будь ласка, форму.