16.06.2018
5069

«Достатньо складно відновити бізнес самотужки після 4 років війни...». Ветеран АТО, дизайнер інтер’єру, Андрій Сидоренко

Фото: Андрій Сидоренко (Andrej MadDesigner)

«… а потім розпочався Майдан, і…», - так зазвичай розпочинається розповідь тих, хто відчув життя «до і після», хто залишив ВСЕ – кохану, дітей, улюблену справу і пішов захищати Батьківщину від ворогів.

Андрій Сидоренко із Запоріжжя. Він - людина творча, повний енергії та ідей. До війни займався інтер’єрним дизайном. У них з дружиною своя студія з 2000 року. Працювали по всій Україні, була маса проектів – робили клуби, ресторани, квартири. 

Так продовжувалося до кінця 2013-го року, а потім – Майдан. Рік був в «Самообороні», а з лютого 2015-го по грудень 2017-го воював в «Азові».

Людина повертається з війни – і потрібно розпочинати все спочатку. Якщо навіть в тій самій сфері зайнятості, але СПОЧАТКУ – створювати базу клієнтів, заводити знайомства.

Фото: Дизайн студия AS 3d design studio

«Достатньо складно відновити бізнес самотужки після 4 років війни... Намагаюся повернутися до своєї професії, але після довгої перерви важкувато... В свій час не давав рекламу, а зараз потрібно трохи більше сил, щоб все відновити, – розповідає Андрій. – Це  для мене не просто бізнес, а улюблена справа. Творити! Що може бути краще? Мені 54. Вже на іншу тему якусь щось не думається. З 2000 року досвіду багато. Я дивлюся на свої попередні роботи, і мені не соромно. 

Зараз чимало нових думок. Дуже б хотілося цю справу продовжити в встигнути зробити багато конструктивного. Деконструктиву було багато на війні. Тепер потрібно збудовувати мирне життя.

Стосовно стилю, я люблю тематичні речі. Якщо це ресторан, то в певній тематиці. Досить цікавим є військовий напрямок. Це таке близьке… До болю... Це вже вплетене в нервову систему. Таких кав’ярень, як «Veterano Pizza» не так багато, як хотілося б. Можна зібрати фронтові речі – ящики від гільз і т. д., і в інтер’єрі відобразити частину того життя, котре я проживав, хлопці проживають. Мабуть, це найважливіше. Хочеться в своєму житті якось увіковічити пам'ять воїнам, подіям не тільки в пам’ятниках…

Намагаюся налагоджувати зв’язки з групами по будівництву і ремонту, в яких працюють АТОвці. Їх не так багато. Буквально вчора знайшов подібну компанію в своєму місті, в Запоріжжі.

Процес повернення розпочато, є якийсь розвиток. Є чим займатися, і сили маю».

Фото: Дизайн студия AS 3d design studio

Руки, які тримали в руках зброю, щоб захистити нас, знову повернулися до мирної справи. І ми з вами можемо бути тими, хто допоможе їй розцвісти, дати плоди у вигляді чудових проектів дизайну інтер’єру в різних куточках України.

Підтримайте сім’ю захисника поширенням цієї статті, рекомендуйте Андрія як першокласного спеціаліста.

Добро обов’язково повернеться добром! Миру і процвітання нам всім!

Фото: Дизайн студия AS 3d design studio

КОНТАКТИ:

Андрій Сидоренко (Andrej MadDesigner), дизайнер інтер’єру, м. Запоріжжя - https://www.facebook.com/Andrej.MaDesigner

Приклади робіт - на сторінці в мережі Facebook – «Дизайн студия AS 3d design studio» - https://www.facebook.com/AS3dDesign/

тел. 096 504 5917

ел. адреса: as3ddesignstudio@gmail.com

***

Стаття написана в рамках міні проекту "Власна справа ветерана"


___________________________________________

АвторSvitlana Domanchukкопірайтер, засновниця інтернет-ресурсу "Життя після АТО"



Опубліковано в категоріях: НОВИНИ | Власна справа ветерана | Бізнес ветерана АТО

Позначки: комунікація після АТО | працевлаштування ветеранів | власна справа ветерана

На цю ж тему

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Робота на заводі

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Будівництво

25.02.2022 Якщо не буде мобільного зв'язку

25.02.2022 Увага! Києво-Святошинський ЦСПР працює у звичайному режимі

22.02.2022 ВАКАНСІЯ для учасника АТО - Комірник

Ми в мережі Facebook

Пошук

Додати інформацію

Якщо ви володієте інформацією, яка буде корисною для учасників АТО та їхніх сімей, ми можемо її розмістити на сайті.
Для цього заповніть, будь ласка, форму.