18.06.2018
5481

Інтернет-магазин «своїми руками». Життя після АТО ветерана Тараса Третяка (м. Київ)

Травма, яка не дозволяє працювати фізично, складнощі пошуку роботи можуть здаватися глухим кутом… Але, як відомо, безвихідних ситуацій не буває… Тим більше – для мега людей, котрі дивилися в очі смерті і вижили, чия воля й душа переплавлені вогнем війни…

Спілкуючись з побратимами, котрі повернулися з АТО, Тарас зрозумів, що влаштуватися на роботу буде проблематично: «Якщо беруть, то «скрегочучи зубами»... Знають, що у будь-який момент можуть забрати на якісь навчання чи т. ін.

До того ж, у кожного АТОвця змінена психологія. Це вже зовсім інша людина. Навіть якщо посміхається так, як до війни, то все одно всередині – це вже не той чоловік. Він може бути, часом, закритим чи погарячкувати.

Я і по собі бачу... Раніше був більш бойовий, а зараз навіть не хочу наражатися на неприємний діалог. Мені простіше промовчати, ніж щось доводити людям. Став менш конфліктний. Навіть в маршрутці, буває, дам отих 50 грн, щоб не почалося… Хоча, це неправильно…».

Тарас Третяк – батько (вже) трьох хлопчиків. Нещодавно у них з дружиною народився Ярославчик, якого вони жартома називали «син АТО», бо батько донедавна був в зоні бойових дій і не бачив, як той ріс в животику.

«Служив в 30-й бригаді, 3-тя хвиля мобілізації. Але це вже історія…», - так прозвучала коротка розповідь ветерана про війну… А життя продовжується, і потрібно рухатися вперед.

Відчуваючи відповідальність за сім’ю, чоловік зібрав воєдино весь свій попередній досвід, самостійно опанував web, SEO, SMM-просування, створив власний Інтернет-магазин товарів світлодіодного освітлення під назвою «Fopteplo».

Освітлення від Воїна Світла… Звучить дуже символічно. В асортименті - промислове, вуличне, домашнє LED освітлення (прожектори, світильники і т. д.). Все, що стосується освітлення, окрім декору.

«Ідею виношував давно, - розповідає Тарас, - а от поштовх та початок дій як підприємця розпочав після демобілізації. До АТО працював менеджером по електриці, тому досвіду в цій сфері багато. 

Я сам веду проект і несу за нього відповідальність. Працюю он-лайн. Роблю все, крім зовнішньої реклами – листівки, флайєра і т. д. Свого складу немає, бо на це потрібні великі кошти. В цій справі немає нічого складного, але забирає багато часу. І ще – недостатньо знань, потрібно вчитися. Поки що в мене застій… Шукаю нові ідеї…»

На весь перелік товарів, в залежності від замовлення, для учасників АТО від Тараса Третяка – знижки. Ветеран зацікавлений у співпраці з будівельними бригадами. Для них – особливі знижки від прямого постачальника на предмети освітлення та електроприлади.

І що ще цікавіше – в розробці дуже серйозний проект по альтернативних джерелах живлення і водопостачання! В цьому випадку потрібні партнери, щоб об’єднати сили.

Отож, уявіть собі картину: по квартирі бігають босі ноги двох старших синочків, чується плач новонародженого Ярославчика, а Тарас – по інтернету приймає від Вас замовлення на LED освітлення. Гарна картина! :)

Зробіть РЕПОСТ статті, підтримайте сім’ю захисника! 

КОТНТАКТИ:

Третяк Тарас https://www.facebook.com/taras.t.i

+38 067 687 26 07; +38 099 686 70 36

Інтернет-магазин «Fopteplo»: http://fopteplo.kiev.ua

fopteplo@gmail.com

***

Стаття написана в рамках міні проекту "Власна справа ветерана"


___________________________________________

АвторSvitlana Domanchukкопірайтер, засновниця інтернет-ресурсу "Життя після АТО"



Опубліковано в категоріях: НОВИНИ | Працевлаштування ветеранів | Власна справа ветерана | Бізнес ветерана АТО

Позначки: комунікація після АТО | працевлаштування ветеранів | власна справа ветерана

На цю ж тему

24.11.2021 РОБОТА для учасника АТО - Токар

24.11.2021 ВАКАНСІЯ для ветеранів АТО - Охоронець

23.11.2021 ГАРЯЧА вакансія для учасників АТО - Електромонтажник внутрішніх мереж

23.11.2021 ВАКАНСІЯ для ветеранів АТО - Електромонтажник високовольтних ПС і КЛ

23.11.2021 РОБОТА для учасників АТО - Бригадир зі своєю бригадою для будівництва ЖК

Ми в мережі Facebook

Пошук

Додати інформацію

Якщо ви володієте інформацією, яка буде корисною для учасників АТО та їхніх сімей, ми можемо її розмістити на сайті.
Для цього заповніть, будь ласка, форму.