21.07.2020
1476

Місцевим бюджетам виділять кошти на субвенції для виплат ветеранам війни

Фото: АrmyІnform

Комітет Верховної Ради з питань бюджету підтримав рішення Кабміну про надання субвенцій з держбюджету місцевим бюджетам на виплату грошових компенсацій ветеранам війни. Про це повідомляє пресслужба Міністерства у справах ветеранів України.

За словами першого заступника міністра у справах ветеранів України Олександра Порхуна, члени Комітету затвердили розподіл субвенцій на:

‒ виплату грошової компенсації для деяких категорій осіб, які брали участь у Революції Гідності, а також членів їхніх сімей (розпорядження КМУ від 25.06.2020 р. № 767-р);

‒ виплату грошової компенсації на житло для осіб з інвалідністю І-ІІ групи, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їхніх сімей (розпорядження КМУ від 01.07.2020 р. № 798-р);

‒ виплату грошової компенсації за житло для осіб з інвалідністю І-ІІ групи,  учасників бойових дій на території інших держав, (розпорядження КМУ від 01.07.2020 р. № 801-р);

‒ виплату грошової компенсації за житло для внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю ІІІ групи внаслідок війни, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України (розпорядження КМУ від 08.07.2020 р. № 838-р);

У відомстві нагадують, що за останній місяць Урядом затверджено розподіл із державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошових компенсацій ветеранам війни, постраждалим учасникам Революції Гідності та членам їхніх сімей.

Ними передбачено виділення 305 мільйонів гривень для виплати грошової компенсації на забезпечення житлом 262 учасників АТО/ООС і членів їхніх сімей.

‒ 248 мільйонів гривень на забезпечення житлом 219 внутрішньо переміщених осіб  учасників АТО/ООС:

‒ 7 мільйонів гривень для виплати грошової компенсації на забезпечення житлом постраждалих учасників Революції Гідності, а також членів їхніх сімей.

‒ 50 мільйонів гривень для виплати грошової компенсації на забезпечення житлом учасників бойових дій на території інших держав та членів їхніх сімей, які мають інвалідність І-ІІ групи.

Розподіл відбувався на основі інформацій, наданих обласними та Київською міською держадміністраціями щодо потреби в забезпеченні житлом.

Джерело: АrmyІnform

___________________________________________

Читайте щоденні новини на сайті "Життя після АТО":

Знайдіть нас у Facebook:
https://www.facebook.com/groups/life.after.ato/

Дякуємо Воїнам за захист!
Хай ваше життя після АТО буде успішним!

******

Опубліковано в категоріях: НОВИНИ | Грошова допомога

Позначки: юридична допомога | грошова допомога | пільги

На цю ж тему

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Робота на заводі

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Будівництво

25.02.2022 Якщо не буде мобільного зв'язку

25.02.2022 Увага! Києво-Святошинський ЦСПР працює у звичайному режимі

22.02.2022 ВАКАНСІЯ для учасника АТО - Комірник

Ми в мережі Facebook

Пошук

Додати інформацію

Якщо ви володієте інформацією, яка буде корисною для учасників АТО та їхніх сімей, ми можемо її розмістити на сайті.
Для цього заповніть, будь ласка, форму.