22.11.2017
2908

В Україні розпочався набір на навчання у безкоштовному дитячому університеті


У межах Українсько-німецького року мов 2017-2018 Goethe-Institut відкриває в Україні Німецький цифровий дитячий університет — безкоштовну освітню онлайн-платформу для дітей віком від 8 до 12 років. У ньому діти в ігровій формі зможуть вивчати природничі науки, техніку та німецьку мову. Навчання в університеті розраховане на усіх охочих, незалежно від місця проживання.

 

Німецький цифровий дитячий університет складається з трьох факультетів: «Людина», «Природа» і «Техніка». На факультеті «Людина» розглядаються такі теми як медицина, інші культури, їжа, мистецтво і спорт. Факультет «Природа» досліджує рослинний і тваринний світ. «Техніка» — це факультет, на якому діти вчать, як працюють різні технічні прилади.

Навчальний процес проводитиметься в вигляді гри. За правильно виконані завдання діти отримуватимуть значки і здобуватимуть ступені студента, бакалавра, магістра, доктора і професора. Заняття проходитимуть у супроводі вигаданих персонажів онлайн-платформи — професора Ейнштейна і його помічниці Софі Шлау.

 

«У дітей виникає тисяча запитань про те, як влаштований світ. Німецький цифровий дитячий університет підхоплює цю цікавість і дає можливість познайомитися з різними сферами знань в ігровій формі і одночасно заглибитися у німецьку мову, — розповідає керівниця мовного відділу Goethe-Institut в Україні Сюзанне Бекер. — Німецький цифровий дитячий університет використовує методику CLIL (Content and Language lntegrated Learning)».

 

Для вчителів, які мають бажання працювати з Німецьким цифровим дитячим університетом, пропонують дидактичні матеріали для уроків, а також для міждисциплінарних проектів. Емпірично-експериментальний підхід передовсім до природничих наук пробуджує спостережливість у дітей, а також стимулює вивчення іноземної мови у конкретних ситуаціях, підтримує креативне мислення.

 

Реєстрація на онлайн-заняття та більш детальна інформація про проект доступна за посиланням: https://goo.gl/QC5Jp7

Джерело: mon.gov.ua

___________________________________________

Читайте щоденні новини на сайті "Життя після АТО":

Знайдіть нас у Facebook:
https://www.facebook.com/groups/life.after.ato/

Дякуємо Воїнам за захист!
Хай ваше життя після АТО буде успішним!

******

Опубліковано в категоріях: НОВИНИ | Навчання та перекваліфікація

Позначки: навчання, курси

На цю ж тему

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Робота на заводі

26.06.2022 Робота в Польщі для чоловіків - Будівництво

25.02.2022 Якщо не буде мобільного зв'язку

25.02.2022 Увага! Києво-Святошинський ЦСПР працює у звичайному режимі

22.02.2022 ВАКАНСІЯ для учасника АТО - Комірник

Ми в мережі Facebook

Пошук

Додати інформацію

Якщо ви володієте інформацією, яка буде корисною для учасників АТО та їхніх сімей, ми можемо її розмістити на сайті.
Для цього заповніть, будь ласка, форму.